Du Er iKKe ALENE!

CommunitIES

Her sammenfatter vi nogle af de vigtigste samlingssteder for kvinder, der er ramt af Breast Implant Illness, hvor man kan søge information, støtte og support.

BREAST IMPLANT ILLNESS nordic

Nordisk støttegruppe, hvor man kan få information, støtte og diskutere alt, hvad der vedrører BII. Alt fra valg af kirurg og operationsmetode til spørgsmål om symptomer og andre kvinders erfaringer. Gruppen er kun åben for kvinder, som er ramt af BII.

BREAST IMPLANT ILLNESS Nordic Public

Dette er en Facebook-gruppe, der er åben for alle, der gerne vil vide mere om Breast Implant Illness. Uanset om man selv er ramt, pårørende eller bare nysgerrig. Her deles information, links til forskning, artikler og nyheder inden for emnet.

bREAST IMPLANT ILLNESS  LÄKNING & DETOX

Denne svenske Facebook-gruppe er en nichegruppe, hvor medlemmerne sammen udforsker og diskuterer forskellige måder at finde heling og detoxe, både før men især efter explant. Gruppen er kun åben for kvinder, der er ramt af BII, og som allerede har gennemført eller skal gennemføre en explant.

Breastimplantillness.se instagramkonto

Breast implant illness.se
– den SVENSKE  instagramside!

Gå ind og følg os! (inden længe får vi også en dansk instagramside)

FACEBOOKGRUPPEN BREAST IMPLANT ILLNESS AND HEALING BY NICOLE

Denne amerikanske Facebook-gruppe er verdens største inden for BII med over hundredtusinde medlemmer. Her kan man finde information om alt, hvad der vedrører BII. Det er et perfekt sted at få inspiration, læse andre kvinders helingsrejser og søge på emner, man gerne vil vide mere om. Gruppen er kun åben for kvinder, der er ramt af BII.

Breast implant illness
– DEN amerikanskE InstagramSIDE

Amerikansk BII på Instagram!

TITS Committee – The Implant Truth Survivors Non-Profit

Amerikansk Facebookside med mange gode informative opslag.