det tar tid!
Når helingen bliver TIL stress

NÅr HELINGEN BLIVER TIL stress

Jeg vil gerne tage noget vigtigt op, som jeg tror, mange af os, inklusive mig selv, ofte skal mindes om. Det er, at man let kan føle en stress af alle de positive forandringer, man vil indføre i jagten på sundhed. Man er måske med i mange forskellige Facebook-grupper om sundhed og kost. En del mere stringente end andre. Man trækkes i på forskellige måder, og stressen over alt det gode, man BURDE gøre, købe, læse, prøve, drikke og spise kan blive overvældende. Jeg tror, at det er meget vigtigt for netop os at være ”groundede”. Vi har gennemgået så meget, både psykisk og fysisk, og vi har ikke vores normale styrke og overskud. Vi skal sænke vores krav og tage et skridt ad gangen mod heling. Så snart noget bliver til en stress, kan det være nødvendigt at stoppe op. For stress er det sidste, vi vil have i vores kroppe❌
Dog VIL vi jo gerne have det godt, og vi vil finde vejen via små skridt frem til bedre velbefindende. Tab ikke modet, hvis det ikke går fremad. Vi skal bare tage det i det rigtige tempo. Vil du indføre nye rutiner/vaner for at få det bedre? Så er mit tip at tage én forandring ad gangen. Tag dig virkelig tid til at mærke efter, hvordan den nye rutine får dig til at have det. Mærker du positiv effekt? Hvordan er humøret? Får du mere energi? Hvordan har maven det? 

Føler du dig stresset over, at du burde udelukke noget, så tænk ”reducer” i stedet. Alle – også de små skridt mod bedre sundhed tæller! Det hele behøver ikke at ske natten over. Mærk efter, hvad netop DU har brug for. Men prøv selvfølgelig også at udfordre dig selv lidt, så du ikke bare bliver i det bekvemme. Alle forandringer er lidt svære i begyndelsen.

Denne hjemmeside vil tage en masse forskellige emner og tips op til bedre heling for netop OS med BII. Se dens indhold som et tag-selv-bord af valgmuligheder, hvor du kan få inspiration og tips. Uden at føle stress. Udvælg det, der interesserer DIG, og som du tror, du orker og har godt af. Vær tålmodig, og lad helingen tage sin tid!

Skrevet af Madeleine, oversat af Pernille