Josefine

I denne ærlige dokumentar, vil jeg tage dig med bag kulisserne, lade dig følge mig ind på hospitalet, før og efter operationen, se mine billeder og min rejse for at komme mig efter BII og ikke mindst, få mine naturlige, små bryster tilbage.

Hør hvorfor jeg mener brystløft, fedttransplants og de fleste billige explantprocedurer ikke er risikoen værd.

JEG er journalist og jeg er chokeret

Chokeret på grund af det, de fandt omkring mine “sikre” implantater.
Der findes INGEN sikre implantater – men pga. solid markedsføring og store pengesummer, lykkes det fortsat at sælge implantater, der aldrig har været sikre for kvinder, som “helt sikre”.

Chokeret, efter jeg dykkede ned i industrien for medicinsk udstyr og opdagede, hvor korrupt den er, og hvor mange kvinders liv de ødelægger, fordi de vælger profit over sundhed og sikkerhed, og jeg har BEVIS på dette.

Chokeret, fordi alt for mange kvinder får fjernet deres implantater på den FORKERTE måde, bliver udsat for farlige operationer og lider for livet på grund af dette.

Chokeret, fordi kirurger stadig bruger de giftige, såkaldt “sikre” implantater, og jeg har set hundreder og atter hundreder af kvinder blive syge, som jeg også selv gjorde.

Chokeret, fordi ingen fortæller dig, hvordan du skal forberede, hvad du skal spise, hvilke kosttilskud du skal tage, hvilke gadgets du kan bruge for at minimere risiko under operation, senere ardannelse og smerter efter explant.

Jeg har derfor dokumenteret min fulde explant historie i denne video.

Så hvis du vil have en komplet liste over “do’s” og “don’t” – fra at vælge en kirurg til kosttilskud, gadgets og detox-tips for at minimere smerter og ardannelse og fremskynde restitutionsprocessen, så klik ind herunder og se med.